WEDSTRIJD Squadra Mouscron - FS Gelko Hasselt  2 - 8  (0-4)

DATUM 23-09-2016  21:15

DOELPUNTEN 7' Ruizinho 0-1,10' I. Adnane 0-2, 19' Lolo Jarque 0-3, 20' I. Adnane 0-4, 23' Bencharif 1-4, 26' Galan Carsi 1-5, 32' Lolo Jarque 1-6, 33' A. Moral 1-7, 34' Da Silva 2-7, 40' A. Moral 2-8.

VERSLAG De eerste en ook de verste verplaatsing begon moeizaam voor Gelko. Moeskroen zette onmiddellijk hoge druk. Als Gelko eens onvoldoende bij de pinken was, bracht doelman Lahraoui redding. Na 7' kwam Gelko op voorsprong via Ruizinho door een ingestudeerde vrije trap mooi af te werken Naarmate de eerste helft vorderde, diepten de Hasselaren de kloof verder uit en kwamen de gastheren niet meer in het spel voor. Tweemaal I. Adnane en Lolo Jarque zorgden voor een 0-4 ruststand. De tweede helft werd een zware demonstratie, enkel de scherpte voorin ontbrak bij de Limburgers want anders was de score nog veel hoger opgelopen. Snelle aanvallen, mooie combinaties gaven de vele futsal liefhebbers in de zaal voldoening.